2014. január 3., péntek

Újévköszöntő nyereményjáték!


Január van, így szeretnélek titeket egy kis újévköszöntő játékra invitálni. Múlt hónapban lehetett szavazni mit szeretnétek nyerni és a legtöbb szavazatot a nyaklánc kapta, így őt lehet majd megnyerni:




A játék mától egészen február 15. 23 óráig tart. Sorsolás február 16-án! Addig el fogok rejteni egy kis képet valamelyik bejegyzésben, ami az éhezők viadalához kapcsolódik. Ez megtörténhet akár minden nap is, vagy csak egy héten egyszer, ezt nem árulom el. Neked az a dolgod. hogy ezeket megtaláld és elküldd nekem a bejegyzés címét, hogy ki szerepel a képen és az aznapi dátumot e-mailen esetleg a Facebookon, kinek melyik felel meg inkább. Mail címem: emyonkuckoja@gmail.com. Küldheted akkor is, mikor megtalálod, de egyben a játék utolsó napján is. Viszont minden kép csak 3 napig lesz fent! A Facebookon mindig ki fogom írni, ha felkerül egy új kép. A játék végén sorsolni fogok a Random.org segítségével. A listában annyiszor lesz a neved, ahány képet megtaláltál, tehát minél több megvan, annál nagyobb az esélyed.

példa:
holnap mondjuk elrejtek egy képet a Színjáték bejegyzésben, akkor neked ezt kell küldened: január 4- Katniss képe Cora Carmack Színjáték

Remélem mindent érthetően írtam le, ha esetleg mégsem akkor kérdezzetek. Ami biztos, hogy minimum 15 kép el lesz rejtve. Régi és új bejegyzések is játszanak. Annyit még elárulok, hogy ma már el is rejtettem valahova egy képet. Tehát keresésre fel! :)


2 megjegyzés:

  1. Koszi a jatekot! :) Izgalmas lesz szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszik. Remélem a változtatásokkal még jobb lesz. :)

      Törlés